Det kanadensiska bandet Saga kommer till Sverige för två konserter

I början av november kommer det progressiva rockbandet Saga till Göteborg och Stockholm för två konserter. På scen får vi möta Saga som har återförenats med originalsångaren Michael Sadler.  

Tidigare i somras släppte gruppen Saga sitt tjugonde album ”20/20” efter att ha återförenats med originalsångaren Michael Sadler.  Nu är det dags för gruppen Saga att åter stifta bekantskap med sin trogna publik i Sverige. Bandet besöker Göteborg 1a november och Stockholm den 2a november. På scen får vi möta Michael Sadler – sång, Jim Crichton – Bass, keyboards, Ian Crichton – gitarr, Jim Gilmour – keyboard, Klarinett och sång.   

Bandet Saga bildades 1977 i Toronto. Namnet Saga tog de för att de på sina fyra första album hade ett genomgående tema, som en saga. Under sin långa karriär har gruppen sålt över 8 miljoner album världen över. De har fått flera utmärkelser och turnerat flitigt runt om i världen. Gruppen har genom åren byggt upp en stadig och trogen publik. 

Nu får vi chansen att möta dem i Göteborg och Stockholm  

Turnédatum:  
1a november BrewhouseGöteborg
2a november Debaser Medis Stockholm  

Mer information: http://sagaontour.moonfruit.com/
Högupplösta bilder: http://sagaontour.moonfruit.com/#/multimedia/4519368546

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin