Gunros släpper singeln ’Know Me’

 

Första smakprovet från den tecknade figuren Gunros är låten “Know me”. Det är en poplåt med influenser från både dagens musik och åttiotalet. Gunros symboliserar sökandet efter kärlek och odödligheten. Gunros har skrivit både text och musik och för produktionen står producenterna Patric Johnson (Kat & Justin Hopkins) och Joakim Övrenius (Kat & Justin Hopkins).

Den tecknadefiguren Gunros historia börjar då han föddes en varm sommardag 1781. Hans tidig år var lika vilda som världen omkring honom. Det var först 31 år senare på ön Kuba som hans hjärta krossades då han djupt förälskad förlorade sin livs kärlek. Någonstans där ute lever hans älskades själ vidare i en ny kvinna och han kommer att fortsätta leta efter henne tills han finner henne igen.

Denna singel är den första av tre som kommer att släppas under hösten. Till varje singel släpps även en tecknad video. Albumet beräknas komma ut i november.
Singeln ´Know Me´ släpps den 19e juni på Gunros Productions.

Se videon: http://www.gunros.com/#portfolio=79

För information gå in på
www.gunros.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin