Vox Archangelis sommarsingel skriven av Loreens sidekick!

Loreens musikaliska sidekick Moh Denebi har tillsammans med Peter Nordahl (Björn Skifs, Måns Zelmerlöv, EMD, Jill Johnson m.fl) skrivit och producerat den svenska gruppen Vox Archangelis sommarsingel Alleluia Raphael som släpps i Skandinavien och Tyskland 20 juni. 

Låtskrivaren och producenten Moh Denebi är aktuell med flera låtar på Loreens kommande debutalbum och är bl.a medkompositör till Loreens genombrottslåt My Heart Is Refusing Me, som hon sjöng i Melodifestivalen 2011.

Sommarsingeln Alleluia Raphael är hämtad från Vox Archangelis tredje album Sanctus : Raphael, som klättrat högt på  SverigeTopplistan. Inför singelreleasen har Moh Denebi gjort en remix och skapat en extra radiovänlig version av låten, som tillägnas såväl ärkeängeln Rafael som den gudabenådade fotbollsspelaren Rafael  da Silva i Manchester United!

Med sitt omfattande albumprojekt Sanctus (vars samtliga singlar och album alla har klättrat högt på SverigeTopplistan) har Vox Archangeli de senaste åren lyckats nå ut till en bred publik i såväl Europa som både USA, Mexiko och Dubai (!). I sommar och höst turnerar gruppen i Sverige och Tyskland.

Vox Archangelis singel Alleluia Raphael [Heart Song Records / Plugged Music] release den 20e juni  

Mer information och högupplösta bilder: http://www.heartsongrecords.com/vox_a.htm

För ytterligare information, kontakta:  Promotion: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120,
e-mail: anette@enmusamusic.com
Management: Claes Olson /Comedia tel: 070 – 22 44 957, claes@comedia.se
Skivbolag: Heart Song Records, tel: 0706-213 630, e-mail: info@heartsongrecords.com
Distribution: Plugged Music, http://sub.plugged.se/kontakt_sv.php

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin