Vox Archangeli sensationell trippel på SverigeTopplistan!

Pressmeddelande  Stockholm 2011-11-11 får publiceras fritt

 

Efter sitt framträdande på International Sacred Music Festival i Uppsala förra helgen gör den svenska gruppen Vox Archangeli idag entré med samtliga sina tre album på SverigeTopplistan. Nya Sanctus : Raphael [Heart Song Records / Plugged] går rakt in på plats 25 och även gruppens tidigare album Sanctus : Michael och Sanctus : Gabriel återvänder på försäljningslistan. 

Vox Archangeli har tidigare klättrat på SverigeTopplistan med såväl sina två första album som singeln Sapientia (ett samarbete med medlemmar från Fläskkvartetten). Det har dock aldrig tidigare hänt att man samtidigt har lyckats placera hela sin samlade albumkatalog på topp 50!

Vox Archangelis senaste album Sanctus : Raphael är producerat av Peter Nordahl & Moh Denebi. I spåren finns bl.a just nu radioaktuella  Now We Are Free (gruppens version av ledmotivet i filmen Gladiator) och kommande singeln Alleluia Raphael, som
i flera versioner (för radio, deejays etc) kommer att släppas internationellt i början av nästa år.

Nästa stora framträdande för gruppen blir på festivalen Festivitas i Stockholm 22 januari. Innan dess uppträder Vox Archangeli söndag 4 december på varuhuset NK i Stockholm.

För mer information och högupplösta pressbilder:  http://www.heartsongrecords.com/vox_a.htm
Vox Archangeli Sanctus : Raphael [Heart Song Records / Plugged Music] Release 2 november 2011

För ytterligare information, kontakta:

Promotion:  Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, e-mail: anette@enmusamusic.com

Skivbolag:  Heart Song Records,  tel: 0706 213 630, e-mail: info@heartsongrecords.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin