Vox Archangeli Sanctus : Raphael

Pressmeddelande november 2011

Vox Archangeli Sanctus : Raphael  [Heart Song Records / Plugged Music]  Release 2 november 2011

Med himmelska stråkarrangemang och elektroniska beats har den internationellt uppmärksammade svenska gruppen Vox Archangeli med Sanctus : Raphael skapat ett nytt banbrytande album i världsklass. Med sina tidigare två album och sin tidigare i år listklättrande singel Sapientia (som med gästspel av medlemmar från Fläskkvartetten i januari gick in högsta nykomling efter Britney Spears på SverigeTopplistan) har Vox Archangeli nått ut med sin musik till fans i såväl Europa och USA som Mexico och Dubai. Sanctus : Raphael är det tredje albumet i gruppens stora Sanctus-projekt och slår med sin storslagna melodier och magiska stämningarna upp dörrarna till en ny och bredare publik på vid gavel.

Från den virvlande inledningen med öppningsspåret Alleluia Raphael till den storslagna finalen med gruppens nyinspelning av Now We Are (ledmotiv i filmen Gladiator) genomsyras all sång och musik av ärkeängeln Rafaels helande kraft. Som ett första smakprov från albumet släpps denna vecka Now We Are Free (feat. Myrra Malmberg) som radiosingel.

Lördag 5 november är Vox Archangeli ett av årets speciellt utvalda svenska inslag på stora International Sacred Music Festival, Uppsala.

För mer information och högupplösta pressbilder: http://www.myspace.com/voxarchangeli
eller www.heartsongrecords.com

Vox Archangeli Sanctus : Raphael [Heart Song Records / Plugged Music] Release 2 november 2011 

För ytterligare information, kontakta:  Promotion:  Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, e-mail: anette@enmusamusic.com

 Skivbolag: Heart Song Records Tel: 0706 213 630 e-mail: info@heartsongrecords.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin