Emilia de Poret till häst

Pressmeddelande 2006-08-23

Efter Emilia de Porets lyckade framgångar med hennes album ’A Lifetime In A Moment’ tar hon nu ytterligare ett steg framåt i sin karriär. Emilia de Poret har ingått ett unikt samarbete med Levade Noble Horse Gala.

När Emilia såg förra årets uppsättning av Levade blev hon helt trollbunden. När sedan Robert Bronett kontaktade henne efter att hört hennes musik på radion tvekade hon inte en sekund utan tackade genast ja.

–  Hästar har alltid fascinerat mig. Levade är en magisk helhetsupplevelse som inte liknar något annat jag har sett. Här blandas känslor, elegans, mystik och spänning. Hästarna genomför nummer med sina ryttare som man aldrig trodde var möjligt. Emilia kommer att framföra tre låtar från sitt album ’A Lifetime In A Moment’ samt två jazzklassiker. Varje nummer koreograferas kring Emilias musik med hästar, ryttare, akrobater och dansare.

Emilia har under flera år haft ett nära samarbete med svenska designern Lars Wallin, så även till denna turné. Lars Wallins enkreationer kompletterar Emilias sång och skänker stjärnglans till manegen.

– Jag ser fram emot att möta min publik på en annorlunda scen och i ett nyttsammanhang, säger Emilia. Levade kommer att bli en fantastisk upplevelse.

Resultatet kan ni se i en turné som omfattar 41 föreställningar i 6 städer i Sverige.

7/9 – 10/9          Sundsvall Golfrangen, Hamnplan

14/9 – 16/9        Gävle, Gävletravet

22/9 – 1/10        Stockholm, Storängsbotten

6/10 – 8/10        Norrköping, Himelstalund

14/10 – 22/10      Göteborg, Heden

27/10 – 29/10     Lund Södra, Lekplatsen

www.emiliadeporet.com

www.levade.se

 

För mer information kontakta Anette Ståhl på tel: 0707-180 120 eller anette@enmusamusic.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin