Bluesmannen Jonatan Stenson släpper nytt album

Pressmeddelande maj 2010

Bluesmannen Jonatan Stenson skriver träffsäkra texter på svenska som summerar tillvaron kring en separation från livskamraten Anna. Den 26:e maj släpper han sitt andra album, ’Skilsmässoplattan’, via PB8/Plugged Music 

Gitarristen, låtskrivaren och producenten Jonatan Stenson har tidigare synts som musiker bakom flera i vår artistelit: Roffe Wikström, Mikael  Rickfors, Sven Zetterberg, Tina Ahlin, Anna Nederdal och Max Schultz, Grymlings för att nämna några, men också bakom internationella storheter som Rolling Stones-gitarristen Mick Taylor och Linda Gail-Lewis.

”Skilsmässoplattan” är en uppföljare till det självbetitlade debutalbumet från 2007. Hans andra album speglar tillvaron kring en separation från livskam raten. Skivan handlar om att våga vara arg, förtvivlad, besviken, längtande, bitter, försonande och sen att gå
vidare.
– Jag antar att jag gör personlig musik men jag tror alla som varit i närheten av en skilsmässa känner igen sig. säger Jonatan. -Jag skrev låtarna när jag kuskade landet runt med en teaterturné i höstas. Det blev en del tid på tomma tysta hotellrum, och det var där jag till slut kunde sätta ord på mina tankar, fortsätter Jonatan.

Albumet ’Skilsmässoplattan’ släpps den 26:e maj via bolaget PB8/Plugged Music. Vidare så planeras ett antal
konserter runt om i landet under hösten. Releasefest på Fasching i Stockholm den 27:e maj.

Promotion: Anette Ståhlpå Enmusa Music, tel: 0707 180 120 eller  HYPERLINK ”mailto:anette@enmusamusic.com”
anette@enmusamusic.com 

För mer information:  HYPERLINK ”http://www.jonatanstenson.com” www.jonatanstenson.com

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin