TENORI – ”Från West End till Halmstad”

Succén från Stora Teatern i Göteborg kommer till Kulturhuset Najaden i Halmstad! Den 29e mars 2019 bjuder operatenorerna Alexander Grove och Kalle Leander tillsammans med West End-stjärnan Mike Sterling på en föreställning med det bästa av musikal, opera och filmmusik. Ackompanjerade av kapellmästare Dan Lindén & The TENORI Live Band med gästande saxofonlegendaren Johan Stengård samt musikalartisten Micaela Sjöstedt utlovas en musikalisk afton med en bredd utöver det vanliga.

Klassiska 3 tenorer-hits som Granada, Nessun dorma och O sole mio blandas med de stora musikalerna – Christine i Operafantomen möter 3 Fantomer!, och kryddas med oförglömliga örhängen från filmens värld – som Thunderball och Beauty and the Beast.

Den numera brittisk-svenska tenorensemblen TENORI grundades 2003 i London av den prisbelönte tenoren Alexander Grove och har genom åren innehållit några av Storbritanniens mest framträdande tenorer inom både opera och musikal. Idag driver Alexander TENORI tillsammans med den svenske tenoren Kalle Leander och ensemblen har sin bas i både London och Göteborg. Mike Sterling, som bland annat gjort rollen som The Phantom West End Theatre i London över 1000 gånger, har tidigare ingått i TENORIs ensemble i England och internationellt och detta är ett utmärkt tillfälle för den svenska publiken att få höra honom som en av de tre tenorerna i TENORI!

Vid invigning av Kulturhuset Najaden oktober 2018, medverkade Kalle Leander som sångsolist med Torsten Östergrens Weinerensemble.

Konsert
Fredag 29 mars – Kulturhuset Najaden – Halmstad

För mer information
www.tenori.se
https://www.facebook.com/tenoriinternational/
https://www.youtube.com/channel/UCVSW1_Lj5DDD7fRY-RmZsaQ

Biljetter: https://www.nortic.se/dagny/show/65558  
Intervjuförfrågningar: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120, anette@enmusamusic.com
Turnéproducent: Ellinor Åhs / Gyllene Promotion AB tel: 070-694 95 16 ellinor@gyllenepromotion.se

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin